Het is mogelijk om bij Komdersuut ruimtes te huren voor eigen activiteiten. Meer informatie? Klik hier voor onze prijslijst 2019.pdf

Wij noemen onze huurders partners, de programma’s die hier worden weergegeven zijn niet van Komdersuut maar van de afzender onder aan deze pagina.

Groepsles Qigong

Chinese bewegingsleer

Acupunctuurpraktijk Doesburg start een groepsles QiGong in de voormalige pastorie. Deze les zal elke maandag van 19.00 – 20.00 uur aan de Dorpsstraat in Angerlo worden gegeven. De les zal verzorgd worden door Dieke Theuns.

Wat is QiGong?

QiGong is de Chinese bewegingsleer, de rustige vorm van TaiChi, die door iedereen beoefend kan worden. Het kent vrij eenvoudige, vloeiende bewegingsoefeningen waarin alle gewrichten en spieren worden ontspannen, losgemaakt en bewogen. Bij iedere beweging breng je de aandacht naar een ander deel van je lichaam. In China wordt QiGong ook wel acupunctuur zonder naalden genoemd. Je doet het zelf en je leert met je aandacht energie, in de vorm van warmte, naar plaatsen in het lichaam te sturen. Dit bevordert de energiedoorstroom, zorgt voor een verbeterde bloedsomloop, stabieler bewegen en werkt rustgevend op lichaam en geest.

Wat doe je tijdens een les?

Elke les bestaat uit een serie oefeningen voor spieren, gewrichten, balans, kracht en coördinatie. 

Voor wie is QiGong geschikt?

QiGong helpt om soepel en fit te blijven en is geschikt voor alle leeftijden, ongeacht de fysieke conditie! Hierdoor is QiGong een zeer geschikte bewegingsvorm voor iedereen. De groepsles is ook zeer geschikt voor mensen die bepaalde klachten hebben. Deze klachten kunnen zeer divers zijn: van stramheid tot bepaalde ziekten waardoor het bewegen moeizaam verloopt. Wil je weten of deze les geschikt is voor jou? Neem dan contact op met Dieke.

Wie is Dieke?

Dieke is acupuncturist en heeft al 10 jaar haar praktijk in Doesburg.
De laatste vijf jaar volgde zij diverse QiGong trainingen, voor zichzelf maar ook om deze oefeningen in haar praktijk aan de cliënt te leren ter verbetering van de gezondheid. Door middel van deze groepsles komt er een droom uit om meerdere mensen tegelijk aan de slag te zetten om zo aan de gezondheid te werken!

Lesgegevens

Wanneer: Maandag van 19.00 – 20.00 uur
Waar: Pastorie, Dorpsstraat 33, Angerlo
Aantal deelnemers: Maximaal 8 deelnemers

Kosten

  • Per losse les €12,50
  • 8 lessen in 11 weken is €96,00 (€12,00 per les)
  • 11 lessen in 11 weken is €110,00 (€10,00 per les)

Hiervoor dien je je van tevoren aan te melden, omdat er maar plaats is voor 8 personen per les. 

Aanmelden kan bij Dieke: 06-52633430 
of per email:  info@acupunctuurpraktijkdoesburg.nl.

 

%d bloggers liken dit: