We willen onze wereld een stuk eerlijker, menselijker en mooier maken, door samen te werken. Daar krijgen wij energie van!

Wij zijn een bont gezelschap,
die door werken, delen en bouwen een gemeenschap vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie.

Jij bent van harte welkom om mee te doen en we zijn benieuwd naar wat jij wilt.

Wij geloven dat we elkaar nodig hebben om samen bij te dragen aan een wereld waar geloof, hoop en liefde een belangrijke plaats hebben. 

Even voorstellen

Voorzitter: Henk van Bokhorst, Doesburg

Graag stel ik mij voor: Ik ben  voorzitter van het bestuur van de stichting Pionierspunt Angerlo-Doesburg. Als bestuur ondersteunen en stimuleren wij de activiteiten en de ontwikkeling van het Pionierspunt. Wij denken belangstellend en kritisch mee met de pioniers.

Meer informatie over Henk van BokhorstSecretaris: Jolanda Berntsen-Wiltink, Angerlo

Mijn naam is Jolanda Bernsten en ben geboren en getogen in Angerlo.
Ik ben een onderwijsdier in hart en nieren. Mijn persoonlijke ambities zijn erg verweven met de doelstellingen die ik heb op mijn werk, mijn vrije tijd wordt daar nogal eens mee ingevuld.
Samen met de Galluskerk en Wehmerhof is de pastorie beeldbepalend in Angerlo met vele herinneringen vanuit mijn jeugd. Het behouden van deze plek en de collectieve ambitie om daar een plek te maken die bij mensen het vuur kan doen ontsteken raakt aan mijn passie en drive, waardoor ik mij graag inzet als bestuurder van de Stichting Pionierspunt Angerlo – Doesburg. Meer informatie Jolanda Berntsen – Wiltink

Coördinator: Erika Klooster – Derksen

Hallo allemaal. Vanaf het begin ben ik betrokken bij het initiatief pioniersplek Komdersuut. Het werken aan deze plek bevalt me erg goed. Ik vind het belangrijk dat ik mijn geloof praktisch handen en voeten geef. Vooral in een laagdrempelige plek zoals Komdersuut geloof ik dat we het verhaal van Liefde en het mogen zijn wie je bent goed kunnen vertellen. De creativiteit die dat vraagt, de verschillende activiteiten, het gevoel van samen ergens je schouders onder zetten zijn dingen die bij mij passen. Ik geniet op dit moment erg van alle aanloop en activiteiten. Het bouwen aan de moestuin in samenwerking met de Trompetter, het samen eten, de ontmoetingen tijdens de inloop. Mooie momenten om te delen, dus ik zou zeggen: Komdersuut!

Penningmeester – Beeuwe Rozema

Mijn naam is Beeuwe Rozema. Sinds september 2019 ben ik penningmeester van de Stichting Pionierspunt Angerlo Doesburg.

Als bestuurder en als penningmeester wil ik mij graag inzetten om dit pionierspunt tot een succes te maken. Wat mij aan spreekt in dit initiatief is dat er een plek met een hele lage drempel wordt gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Een plek om te ontmoeten. Een plek om samen actief te zijn. Een plek om jezelf te zijn en een plek waar het respect voor ieder ander hoog in het vaandel staat, ongeacht je achtergrond. Meer informatie over Beeuwe

Bestuurslid – Elly van Exel

Ik stel mij graag voor: ik ben Elly van Exel en sinds september 2019 ben ik betrokken als bestuurslid bij Komdersuut. Ik zet mij met liefde in voor Komdersuut, omdat dit een plek is waar mensen samenkomen, verbindingen worden gelegd en de saamhorigheid binnen Angerlo en Doesburg wordt vergroot.

%d bloggers liken dit: