We willen onze wereld een stuk eerlijker, menselijker en mooier maken, door samen te werken. Daar krijgen wij energie van!

Wij zijn een bont gezelschap,
die door werken, delen en bouwen een gemeenschap vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie.

Jij bent van harte welkom om mee te doen en we zijn benieuwd naar wat jij wilt.

Wij geloven dat we elkaar nodig hebben om samen bij te dragen aan een wereld waar geloof, hoop en liefde een belangrijke plaats hebben. 

Even voorstellen

Voorzitter: Henk van Bokhorst, Doesburg

Graag stel ik mij voor: Ik ben  voorzitter van het bestuur van de stichting Pionierspunt Angerlo-Doesburg. Als bestuur ondersteunen en stimuleren wij de activiteiten en de ontwikkeling van het Pionierspunt. Wij denken belangstellend en kritisch mee met de pioniers.

Meer informatie over Henk van BokhorstSecretaris: Jolanda Berntsen-Wiltink, Angerlo

Mijn naam is Jolanda Bernsten en ben geboren en getogen in Angerlo.
Ik ben een onderwijsdier in hart en nieren. Mijn persoonlijke ambities zijn erg verweven met de doelstellingen die ik heb op mijn werk, mijn vrije tijd wordt daar nogal eens mee ingevuld.
Samen met de Galluskerk en Wehmerhof is de pastorie beeldbepalend in Angerlo met vele herinneringen vanuit mijn jeugd. Het behouden van deze plek en de collectieve ambitie om daar een plek te maken die bij mensen het vuur kan doen ontsteken raakt aan mijn passie en drive, waardoor ik mij graag inzet als bestuurder van de Stichting Pionierspunt Angerlo – Doesburg. Meer informatie Jolanda Berntsen – Wiltink


Werving Fondsen: Wil Verlaan, Doesburg

Een typische ‘werkfoto’. Zo zit ik, Wil Verlaan, regelmatig achter de laptop om subsidie en fondsen aan te vragen voor projecten. En dan bij voorkeur projecten en activiteiten waar saamhorigheid en omkijken naar elkaar het uitgangspunt is. Zo werd ik bij het bestuur van het pionierspunt dan ook gevraagd als bestuurslid fondsenwerving. Komdersuut voelt als een warme jas op koude dagen en als een frisse bries als de zon op haar hoogst staat. 

Meer informatie – Wil Verlaan


Algemeen bestuurslid: Lida Clasener, Angerlo

Als ingezetene van Angerlo (al een ruim 25 jaar), heb ik een sterke band met het dorp en de omgeving. Mij spreken vooral het gemoedelijke van een landelijke omgeving en de saamhorigheid aan.  Daarom vind ik het ook belangrijk dat er trefpunt is waar je gezellig  en bak koffie kunt maken en een praatje maken. Als pionier en bestuurslid, hoop ik dat Komdersuut een begrip gaat worden. Een plek waar een ieder welkom is, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur, of levensovertuiging.  Meer informatie over Lida Clasener

Coördinator: Toos Rietman

Na mijn pensioen ben ik opnieuw aan het werk bij Komdersuut.
Heerlijk, weer een eigen plek te midden van andere mensen. Mee helpen denken en meedoen voor zover dat kan. Graag wil ik mijn ervaring inzetten en delen binnen Komdersuut. Wie weet ontmoeten jij en ik elkaar een keer, daar verheug ik mij op.Meer informatie over Toos


Coördinator: André Bikker

Wat leuk dat je dit leest! Als coördinator en pionier zet ik mijn hart en ziel in voor Komdersuut. Dat doe ik 2 dagen in de week. Op maandag en donderdagochtend en de tweede dag is verdeeld over de avonden en de weekenden. Mijn passie is mensen via beeld en creativiteit te verbinden met elkaar. Daarnaast ervaar ik hoe waardevol het is om als mens evenwichtig zorg te besteden aan je lichaam, hart en hoofd. Anders gezegd dat je meer bent dan hersenen op pootjes. Mijn droom is dat mensen leren zich weer te verbinden met plek, met zichzelf, met elkaar en met de bron van het leven. Als Komdersuut daar een steentje aan bij mag dragen is het project geslaagd.

Coördinator: Erika Klooster – Derksen

Hallo allemaal. Vanaf het begin ben ik betrokken bij het initiatief pioniersplek Komdersuut. Het werken aan deze plek bevalt me erg goed. Ik vind het belangrijk dat ik mijn geloof praktisch handen en voeten geef. Vooral in een laagdrempelige plek zoals Komdersuut geloof ik dat we het verhaal van Liefde en het mogen zijn wie je bent goed kunnen vertellen. De creativiteit die dat vraagt, de verschillende activiteiten, het gevoel van samen ergens je schouders onder zetten zijn dingen die bij mij passen. Ik geniet op dit moment erg van alle aanloop en activiteiten. Het bouwen aan de moestuin in samenwerking met de Trompetter, het samen eten, de ontmoetingen tijdens de inloop. Mooie momenten om te delen, dus ik zou zeggen: Komdersuut!

%d bloggers liken dit: